Afslankcabines met infra-rood

Onze afslankcabines zijn warmtecabines waarin u comfortabel liggend afgestemde oefeningen uitvoert voor spierversteviging en figuurcorrectie. De temperatuur in de cabine is circa 30°C. Door gebruik te maken van hand- en voetlussen met daaraan een tegengewicht valt u effectief af op de door u gewenste plaatsen. Met minimale inspanningen en dankzij infrarood die tot 4cm in de huid dringt, kunnen er maximale resultaten worden behaald. De afslankcabines zijn enkel toegankelijk voor vrouwen.

 

Wat houdt de methode in

-Gratis figuuranalyse

-Programma op maat

-Bewegingsoefeningen in de cabines onder begeleiding

-Gratis voedingsadvies door diëtiste

-Persoonlijke begeleiding

-Tussentijdse figuuranalyse

-Resultaatgarantie

 

Speciefieke vermagering

Met een gewoon dieet valt u overal af, ook op die plaatsen waar u dat helemaal niet wilt! Dankzij onze aangepaste bewegingsoefeningen valt u precies daar af, waar u dat wilt. U voelt zich goed en kunt weer de kledingsstukken dragen die u zo graag ziet!

 

Gegarandeerde resultaten

-Verlies van centimeters

-Spierversteviging

-Vetverbranding

-Afname van cellulitis (sinaasappelhuid)

-Conditieverbetering

-Betere stofwisseling

-Betere doorbloeding van het lichaam

-Verbetering van het afweersysteem

-Verlichting van reumatische, rug- en gewrichtsklachten

-Vermindering van vermoeidheid en stress

-Geringe belasting van de gewrichten

-Geen spierpijn (zuren worden beter afgevoerd)

 

Cellulitis

Cellulitis is voor veel vrouwen een regelrechte nachtmerrie. De ontsierende putjes op billen en benen zorgen voor een gevoel van onzekerheid. Het ontstaan van cellulitis is nog steeds niet exact bekend. Overgewicht, leef- en eetpatronen spelen een belangrijke rol. Meer lichaamsbeweging en gezonde voeding zijn essentieel in de behandeling van cellulitis. Onze infraroodlampen zorgen voor een verbeterde doorbloeding van de huid en de versnelde afvoer van afvalstoffen. Dit zorgt ervoor dat cellulitis drastisch vermindert en zelfs geheel verdwijnt. Uw huid wordt weer mooi, strak en glad.

 

Jonge moeders

Onlangs bevallen en je figuur nog niet op punt? Geen probleem! In onze cabines kan je onmiddellijk starten met de bewegingsoefeningen, ook als je borstvoeding geeft!