Formostar – infraroodpakking

De Formostar Infrared Body Wrap is een doelgericht infraroodsysteem. De diepgaande warmte herstelt op natuurlijke wijze de plaatselijke stofwisseling en vochtcirculatie en stimuleert de bloedcirculatie. Het resultaat is de verbranding van 1200 Kcal in 1 uur en de verhoogde afbouw van vetten. Formostar is ook goed voor je gezondheid. De warmte bevordert de ontspanning van de spieren en maakt spieren en gewrichten soepeler en flexibeler. Je vitaliteit neemt toe en je krijgt weer jeugdige energie. Niet alleen om af te slanken biedt Formostar dus een groot voordeel.

 

De 4 unieke effecten van Formostar

1.een beter en slanker figuur

2.een fit en gezond gevoel

3.ontgiften en zuiveren

4.pijnbestrijding

 

Een beter en slanker figuur

Formostar warmt de zones op waar het vetweefsel zich bevindt. De warmte stimuleert je metabolisme en lichaamszuivering waardoor je meer dan 1200 Kcal verliest in één behandeling van 1 uur. Formostar wordt dan ook met succes gebruikt voor gewichts- en centimetersverlies omdat overtollig vetweefsel wordt afgebouwd. Formostar is bovendien dé afdoende methode tegen vetkussentjes, sinaasappelhuid en zwangerschapsstriemen. Het resultaat en voel je na elke beurt en is blijvend.

 

Kcal in 1 uur

-wandelen 250

-fietsen 375

-zwemmen 500

-joggen 500

-Formosar 1200

 

Een fit en gezond gevoel

De diepgaande warmte van Formostar bevordert de bloeddoorstoming en verwijdert blokkeringen waardoor de opname van zuurstof in het bloed en de verspreiding ervan naar alle delen van het lichaam verbetert. De verbeterde bloedsomloop helpt pijn te verlichten en huid- en spierweefsel te revitaliseren. Al vanaf de eerste behandeling voel je je fitter.

 

De warmte ontspant de spieren en maakt de spieren en de gewrichten soepeler. Je vitaliteit neemt toe en je krijgt weer jeugdige energie: ----betere bloeddoorstroming

-een fit gevoel

-een actiever metabolisme

-verlicht de pijn

-revitaliseert huid- en spierweefsel

-versoepelt spieren en gewrichten

-jeugdige energie

-mooiere huid

 

Ontgiften en zuiveren

De toestand van je lichaam binnenin bepaalt de uitstraling van je uiterlijk. Je lichaam zuiveren doe je dan ook best tenminste tweemaal per jaar. Na inname van medicatie is het zelfs aangewezen om een extra zuiveringskuur te ondergaan. De infraroodstralen van Formostar dringen tot 2x dieper door in het huidweefsel, het spierweefsel en de spieren. Hierdoor worden niet alleen toxische stoffen en cellulitis aangepakt die gevangen zitten in de zakjes onder de huid. Ook de lymfebanen en het weefsel rond de ligamenten, gewrichten en spieren worden gezuiverd, gedraineerd en ontzuurd.

 

Pijnbestrijding

Formostar is zeer effectief bij de verbetering van de bloedcirculatie, de cardiovasculaire systemen en het immuunsysteem. Het is doeltreffender dan andere warmtebehandelingen omdat infrarood van Formostar 2x dieper doordringt in huidweefsel, spierweefsel en spieren waardoor spieren en gewrichten soepeler en flexibeler worden. Zo help je het leven comfortabel te maken en ken je opnieuw genieten van elke dag.

 

Naast de klassieke geneeskunde, therapieën en medicatie biedt Formostar een weldoende oplossing voor en verlichting van:

-chronische pijnen

-artritis

-vermoeidheidssyndroom

-menstruatiepijnen

-fibromyalgie

-spierproblemen